Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

Tel_Aviv_1.jpg Rekreasjon,Badeferie og Innovation Festival i Tel Aviv
Småbedriftsforbundet inviterer, i samarbeid med Plussreiser og reiseleder Siv Karin Håvold, til en 9 dagers tur, med bading i Middelhavet og rekreasjon på hotel Gilgal i hjertet av Tel Aviv, en 2-3 minutts spasertur fra badestranden. Se nærmere informasjon på www.hotelgilgal.com og www.dldtelaviv.com.

Avreise med Turkish Airlines fra Oslo tirsdag 4.9.kl 12.00 med ankomst Tel Aviv kl 20.05. Hjemreise fra Tel Aviv den 13.9.kl 09.55 med ankomst Oslo kl 16.55.

Pris pr. person i dobbeltrom: Kr 13.350.-. I prisen inngår flyreise Oslo- Tel Aviv tur/retur, flyavgifter og overnatting 9 døgn på hotel Gilgal med frokost. Tillegg for enkeltrom kr 5.600.-.

OBS! Medlemmer av Småbedriftsforbundet får rabatt på kr 1.000.- pr. medlem.

Se nærmere info: www.hotelgilgal.com og www.dldtelaviv.com

Påmeldingsfrist: Mandag 2. juli 2018.

Kontakt: post@smaabedriftsforbundet.no for nærmere informasjon.

maland-n_ringsminister.jpg Innfør norsk ROT- og RUT fradrag nå !
Småbedriftsforbundet sendte den 7.1.2016 brev til statsminister og næringsministeren. Det er nå mer enn 5 år siden Småbedriftsforbundet sist tok dette opp med norske myndigheter. Vårt håp er at dette også blir inført i Norge. ROT-avdrag er uten tvil den beste, hurtigste og mest effektive måten å hjelpe småbedriftene i Norge i det nye året 2016.

overarbeidet_2_2.jpg Høringsuttalelse vedr. ny lov om regnskapsplikt
Småbedriftsforbundets høringsuttalelse ble sendt Finansdepartementet den 2. desember 2015.

I samsvar med regnskapslovgivningen i våre naboland Sverige og Danmark, vil vi at foretaksklassen "Mikroforetak" innføres i norsk regnskapslovgivning. For denne gruppen, med terskelverdier for balansesum under 2,75 mill, nettoomsetning mindre enn 5,5 mill og under 10 ansatte, föreslås at regnskapsplikt først inntrer dersom en av terskelverdiene er overskredet, uavhengig av juridisk form.


regnskap_2.jpg ØKENDE BYRÅKRATI OG KRAV TIL OFFENTLIG RAPPORTERING TAR ARBEIDSGLEDEN FRA SMÅBEDRIFTENE I NORGE.
Med et stadig økende byråkrati og krav fra myndighetene om rapportering fra småbedriftene, opplever småbedriftslederne dette som en økende byrde som er i ferd med å ta arbeidsgleden bort fra småbedriftene i Norge.


Nytter_aa_kjempe.jpg Det nytter å kjempe! Ditt bidrag teller!
Les hvordan et medlem av Småbedriftsforbundet har bidratt til at revisjonsplikten for små aksjeselskaper opphørte fra 2011.farogbarn_170x69.jpg SBF-medlem starter pappamagasin!
Da gründeren Fred Johan Ødegård ble pappa for fire år siden, fant han nesten bare litteratur om og for mødre. Nå lanserer han pappamagasinet «FAR OG BARN». Den perfekte gave til alle fedre!google-map-366x149-no_1.jpg Sett din bedrift på kartet!
Millioner av mennesker søker etter varer og tjenester på internett hver dag. Blant dem er også dine fremtidige kunder. Hvorfor ikke gjøre det lett for dem å finne deg?

crm_1.jpg Hvorfor er CRM viktig for småbedriftene?
Gode relasjoner til kunder og leverandører er en viktig suksessfaktor. Likevel tenker mange småbedriftsledere at de klarer seg fint uten et CRM-system.

sperreb_nd2_1.jpg MELD DEG PÅ LOVPÅLAGT HMS-KURS NÅ!
HMS-kurs er lønnsomt – både for bedriften og de ansatte.

Summary.jpg Landsmøte for Småbedriftsforbundet
Landsmøte for Småbedriftsforbundet
blir i Molde tirsdag den 20. og onsdag 21 september 2011.
Les mer om programmet og påmelding her.

internett-strategi-366-x149_1.jpg Hva er din internett-strategi?
Mange bedrifter investerer store summer på hjemmesider, nettbutikker og markedsføring på internett – uten først å ha laget en strategi og plan for denne satsningen.

seo_3.jpg Søkemotoroptimalisering på 5 minutter
Søkemotoroptimalisering (SEO) blir ofte presentert som noe komplisert, mystisk og halv-vitenskaplig. Men man kan komme langt ved å følge noen enkle regler.

markedsforing_366x149_2.jpg Ny artikkelserie: Markedsføring på internett
Kort oppsummert består markedsføring på internett av tre enkle steg: tiltrekning, engasjement, og transaksjon. Dette gjelder uavhengig av hva slags nettsted man driver.

skuffet_2.jpg Taperne i statsbudsjettet
Statsbudsjettet er gedigent. Og veksten er stor. Offentlig sektor vokser og det er selvsagt på bekostning av privat sektor. Men det visste man jo at ville skje med rødgrønt flertall.

gris_1.jpg Ingen renteendring.
Sentralbanksjefen valgte å holde renten uendret. Det synes Småbedriftsforbundet er en klok avgjørelse.

arbeid123_1.jpg Hvilke bedrifter må ha yrkesskadeforsikring
Den lovpålagte yrkesskadeforsikringen skal omfatte alle ansatte i en bedrift. Alle som mottar en ”lønnslipp” fra bedriften på bakgrunn av at de yter bedriften sin arbeidskraft, er således bedriften pliktig til å ha forsikring.
Dette gjelder imidlertid ikke for eier / innehaver i en bedrift som for eksempel er enkeltmannsforetak. Men når eier er ansatt i firmaet, for eksempel i et AS, skal også eier omfattes av forsikringen.


bygninger_1.jpg Formueskatt skaper arbeidsledighet
Regjeringens politikk henger ikke sammen. De vil heller ”ta fra de rike” enn å skaffe arbeidsplasser til folket.

skjema_1.jpg 60 milliarder
Skjemaveldet koster næringslivet rundt 60 milliarder årlig.

Styringsrenta Mot null
Styringsrenta er satt ned til 1,5 %. Og den kan bli enda lavere.
Det er godt for boligbransjen, bygg og annlegg, de som har høye lån og de som brenner inne med næringseiendommer eller bolighus som skulle vært solgt. Det blir lettere å betjene lån.


j0216059_3.jpg Ødeleggende for næringslivet
SV-Kristin fører naturligvis SV-politikk. Hun har for så vidt aldri skjult hva hun vil. Hun skal ta de rike. Koste hva det koste vil. Og det som det nå koster er selvsagt arbeidsplasser.

arvstoor_1.jpg Innfør kontantprinsippet for MVA
Bedrifter i Norge må forskutere moms når de skriver en faktura. Det betyr at de ofte må holde likviditet på vegne av staten.

arveliten2.jpg Endringene i arveavgiften for unoterte aksjer er svært alvorlig.
Småbedriftsforbundet ber om at arveavgiften for unoterte aksjer reverseres. Bedrifter som drives videre etter et generasjonsskifte må slippe arveavgift. .. Bare slik sikrer en arbeidsplassene i distrikts Norge.

fortvilet_mann_170x69.jpg Revisjonsplikten og Småbedriftenes hverdag.
Revisorplikten for små foretak engasjerer. Det viser de tilbakemeldingene vi får.

penger_170_69.jpg Norge – et skatteparadis?
Norge har et vesentlig lavere skattenivå enn våre nordiske land.


<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSm�bedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier