Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

farogbarn_170x69.jpg SBF-medlem starter pappamagasin!
Da gründeren Fred Johan Ødegård ble pappa for fire år siden, fant han nesten bare litteratur om og for mødre. Nå lanserer han pappamagasinet «FAR OG BARN». Den perfekte gave til alle fedre!SMA11FOK08082511000_1.jpg Målrettet ledelse
Den romerske retoriker og skribent Seneca uttalte at «Ingen vinder er gunstige for den som ikke vet hvilken havn han skal til».

bilde_ide_til_eksport_1.jpg Fra idé til eksport
Er det mulig å gjøre noe godt for menneskeheten og samtidig tjene penger? Når spørsmålet er konkret og en bestemmer seg for å finne svaret, åpner mulighetene seg. Den som leter, finner.

Lederens innflytelsespotensial - 2. Forbilde
En bedrifts renommé dannes særlig av hvordan medarbeiderne behandler sine forretningsforbindelser, både kunder og leverandører. Standarden settes først og fremst av lederen og den interne kulturen – og lederen er nøkkelfiguren for det hele.


Lederens innflytelsespotensial – 1. Holdning
Ifølge Forum Corporation er hele 65% av årsaken til at folk skifter leverandør, dårlig service og hjelpsomhet og mangel på personlig oppmerksomhet. I følge undersøkelsen utgjør pris og produkt i snitt bare 35% av årsaken.

Å være positivt innstilt til sine medarbeidere er nødvendig for å sikre at medarbeiderne skal være positivt innstilt til kunder og samarbeidspartnere noe som igjen øker serviceevnen og kundelojaliteten.


<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSm�bedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier