Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

Rekreasjon,Badeferie og Innovation Festival i Tel Aviv

Tel_Aviv.jpg Småbedriftsforbundet inviterer, i samarbeid med Plussreiser og reiseleder Siv Karin Håvold, til en 9 dagers tur, med bading i Middelhavet og rekreasjon på hotel Gilgal i hjertet av Tel Aviv, en 2-3 minutts spasertur fra badestranden. Se nærmere informasjon på www.hotelgilgal.com og www.dldtelaviv.com.

Avreise med Turkish Airlines fra Oslo tirsdag 4.9.kl 12.00 med ankomst Tel Aviv kl 20.05. Hjemreise fra Tel Aviv den 13.9.kl 09.55 med ankomst Oslo kl 16.55.

Pris pr. person i dobbeltrom: Kr 13.350.-. I prisen inngår flyreise Oslo- Tel Aviv tur/retur, flyavgifter og overnatting 9 døgn på hotel Gilgal med frokost. Tillegg for enkeltrom kr 5.600.-.

OBS! Medlemmer av Småbedriftsforbundet får rabatt på kr 1.000.- pr. medlem.

Se nærmere info: www.hotelgilgal.com og www.dldtelaviv.com

Påmeldingsfrist: Mandag 2. juli 2018.

Kontakt: post@smaabedriftsforbundet.no for nærmere informasjon.
ISRAEL - et land å samarbeide med - ikke til å boikotte.
Israel er det eneste demokratiske landet i Midt-østen, og har den største konsentrasjonen av innovasjon og entreprenørskap pr. kvadratkilometer i verden i dag. I stedet for å boikotte, må Norge heller utvikle samarbeidet med landet.Stiftelsen Morgenstjernen i Asker, har nylig bidratt økonomisk med utvikling av en ny hjemmeside på norsk som viser noen av de aktuelle områder som norske bedrifter kan utvikle nytt og spennende samarbeid.

Gå inn på : www.Siliconwadi.no

for nærmere informasjon.

Statsminister Benyamin Netanyahu uttalte nylig at flere land nå vil kunngjøre opprettelsen av diplomatiske forbindelser med Israel. Flere muslimske land har tilnærmet seg Israel de siste årene, og jødestaten har i dag bilaterale forbindelser med 160 land. Netanyahu sa at det nå nesten ikke går en dag uten at land gir uttrykk for at de ønsker å opprette nye forbindelser med Israel på grunn av landets økonomi, teknologi og etterretning.
Israel og Storbritania skal denne uken starte forhandlinger om en ny frihandelseavtale mellom landene. Strobritannias beslutning om å gå ut av EU-systemet, gjør at de nå vil forhandle nye handelsavtaler med flere land. Dette er eksempel som også Norge bør følge opp. Les mer om Israel på www.MIFF.no
overarbeidet_2_4.jpg

Regnskapslovutvalget - delutredning II
Regnskapslovutvalget har lagt frem sin andre delutredning om ny norsk regnskapslov. Det mest omfattende av de temaene utvalget tar opp, gjelder årsberetningen.Her foreslår utvalget blant annet at små foretak ikke skal ha plikt til å utarbeide årsberetning i det hele tatt. Dette er forhold som Småbedriftsforbundet hilser velkommen og gir sin fulle støtte til.

Utvalget foreslår også at småbedrifter som ikke omfattes av regnskapsdirektivet, vil kunne nøye seg med å offentliggjøre noen hovedtall fra næringsoppgaven. Etter Småbedriftsforbundet vurdering, er dette svært gledelige - og reelle forenklinger for småbedriftene i Norge.
maland-n_ringsminister.jpg

Innfør norsk ROT- og RUT fradrag nå !
Småbedriftsforbundet sendte den 7.1.2016 brev til statsminister og næringsministeren. Det er nå mer enn 5 år siden Småbedriftsforbundet sist tok dette opp med norske myndigheter. Vårt håp er at dette også blir inført i Norge. ROT-avdrag er uten tvil den beste, hurtigste og mest effektive måten å hjelpe småbedriftene i Norge i det nye året 2016.
beersheva1_1.jpg

Småbedriftsforbundets skogsplanting i Israel
I samsvar med tidligere landsmøtevedtak, er vi stolt over å kunne informere om at Småbedriftsforbundet sommeren 2015 endelig kunne bidra med skogsplanting i Israel.
Området vi fikk tildelt er Dudaim Forest, nord for Beer Sheva i Negev ørkenen. Kr 75.000.- ble overført for planting av 1000 trær. Dette representer en LUND. Småbedriftsforbundet har fått avsatt område til en egen SKOG,som betyr 10 x 1000 trær. Vårt område er nå del av prosjektet "Det grønne beltet" i Beèr Sheva. Prosjektets mål er å fremme økologisk mangfold i området samt bekjempe ørkenspredning.
overarbeidet_2_2.jpg

Høringsuttalelse vedr. ny lov om regnskapsplikt
Småbedriftsforbundets høringsuttalelse ble sendt Finansdepartementet den 2. desember 2015.

I samsvar med regnskapslovgivningen i våre naboland Sverige og Danmark, vil vi at foretaksklassen "Mikroforetak" innføres i norsk regnskapslovgivning. For denne gruppen, med terskelverdier for balansesum under 2,75 mill, nettoomsetning mindre enn 5,5 mill og under 10 ansatte, föreslås at regnskapsplikt først inntrer dersom en av terskelverdiene er overskredet, uavhengig av juridisk form.
bilde_small_busines_2_thumb_2.jpg

Møte med Skattedirektoratet i september
Småbedriftsforbundet tilkjennega på møtet et sterkt ønske om at myndighetene bør ta utgangspunkt i virksomhetens regnskapstall på kontonivå. De fleste av de minste virksomhetene setter opp sine regnskap med skattemessige verdier. Vårt forslag er at bokført informasjon rapporteres til myndighetene ved årsskiftet. Myndighetene bearbeider så dette, og presenterer et grunnlag til beskatning som returneres til skatteyter for kontroll og godkjennelse.
Firmahytte i Sverige
Stuga ved Vänern i Sverige til leie for medlemmene i Småbedriftsforbundet til kr 120.- pr. døgn!

Sommerstuen ligger näre Vänerns strand ved Svanvik hytteområde, ca 5 minutts sykkelvei fra Lidköping. Du kan også følge sykkelveien til vakre Kinnekulle i Götene, hvor det finns store muligheter for naturopplevelser, vandringsleder, middelalder kirker, helleristninger, kalkbrudd, håndverkssentrum, badeplasser, m.m.
Stuen består av kjøkken, hverdagsrom, soverom og baderom. Her finnes også en gjestestue med altan samt en redskapsbod.
sbf_hytter_1.jpg

Firmahytter
Som medlem av Småbedriftsforbundet har din bedrift og dine ansatte tilgang til flere firmahytter i Norge og utlandet. For medlemmer dekker Småbedriftsforbundet 30% av leiekostnaden for hytten på Bjorli og sommarstuen i Sverige kan leies av medlemmene for kr 120.- pr. dag. For de øvrige firmahyttene avtales prisen direkte med huseier.
OBS! Husk å oppgi ditt medlemsnummer ved bestilling.
regnskap_2.jpg

ØKENDE BYRÅKRATI OG KRAV TIL OFFENTLIG RAPPORTERING TAR ARBEIDSGLEDEN FRA SMÅBEDRIFTENE I NORGE.
Med et stadig økende byråkrati og krav fra myndighetene om rapportering fra småbedriftene, opplever småbedriftslederne dette som en økende byrde som er i ferd med å ta arbeidsgleden bort fra småbedriftene i Norge.
<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSmåbedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier