Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  


968a744cc249419eb02cb9b1d3cad9d5_1.jpg
Skrevet av Kjell Nakken
Publisert: 29/03-2017
Kateogri: Nyheter

ISRAEL - et land å samarbeide med - ikke til å boikotte.

Israel er det eneste demokratiske landet i Midt-østen, og har den største konsentrasjonen av innovasjon og entreprenørskap pr. kvadratkilometer i verden i dag. I stedet for å boikotte, må Norge heller utvikle samarbeidet med landet.Stiftelsen Morgenstjernen i Asker, har nylig bidratt økonomisk med utvikling av en ny hjemmeside på norsk som viser noen av de aktuelle områder som norske bedrifter kan utvikle nytt og spennende samarbeid.

Gå inn på : www.Siliconwadi.no

for nærmere informasjon.

Statsminister Benyamin Netanyahu uttalte nylig at flere land nå vil kunngjøre opprettelsen av diplomatiske forbindelser med Israel. Flere muslimske land har tilnærmet seg Israel de siste årene, og jødestaten har i dag bilaterale forbindelser med 160 land. Netanyahu sa at det nå nesten ikke går en dag uten at land gir uttrykk for at de ønsker å opprette nye forbindelser med Israel på grunn av landets økonomi, teknologi og etterretning.
Israel og Storbritania skal denne uken starte forhandlinger om en ny frihandelseavtale mellom landene. Strobritannias beslutning om å gå ut av EU-systemet, gjør at de nå vil forhandle nye handelsavtaler med flere land. Dette er eksempel som også Norge bør følge opp. Les mer om Israel på www.MIFF.no

SamarbeidspartnereSm?bedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier