Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

968a744cc249419eb02cb9b1d3cad9d5.jpg Innfør norsk ROT- og RUT fradrag nå !
Småbedriftsforbundet sendte den 7.1.2016 brev til statsminister og næringsministeren. Det er nå mer enn 5 år siden Småbedriftsforbundet sist tok dette opp med norske myndigheter. Vårt håp er at dette også blir inført i Norge. ROT-avdrag er uten tvil den beste, hurtigste og mest effektive måten å hjelpe småbedriftene i Norge i det nye året 2016.

beersheva1_1.jpg Småbedriftsforbundets skogsplanting i Israel
I samsvar med tidligere landsmøtevedtak, er vi stolt over å kunne informere om at Småbedriftsforbundet sommeren 2015 endelig kunne bidra med skogsplanting i Israel.
Området vi fikk tildelt er Dudaim Forest, nord for Beer Sheva i Negev ørkenen. Kr 75.000.- ble overført for planting av 1000 trær. Dette representer en LUND. Småbedriftsforbundet har fått avsatt område til en egen SKOG,som betyr 10 x 1000 trær. Vårt område er nå del av prosjektet "Det grønne beltet" i Beèr Sheva. Prosjektets mål er å fremme økologisk mangfold i området samt bekjempe ørkenspredning.


molde_landsm_te_8_4.jpg Vellykket landsmøte i Molde 6.-7. september
Landsmøtet ble avviklet i strålende solskinn med glade mennesker som ser med optimisme fremover på virksomheten i Småbedriftsforbundet. Det ble også tid til å se litt av ”Rosenes by” og sightseeing blant annet til utsiktspunktet Varden med storslått utsikt over de 220 fjelltoppene som omkranser byen.

Construction_worker_1.jpg HMS kurs
Vi inviterer til HMS-kurs for ledere. Disse kursene er et rimelig tilbud til bedriften for å oppfyller de lovpålagte krav, samt at man opprettholder et fokus på bedriftens interne HMS-arbeide. Meld deg på i dag!

farogbarn_170x69.jpg SBF-medlem starter pappamagasin!
Da gründeren Fred Johan Ødegård ble pappa for fire år siden, fant han nesten bare litteratur om og for mødre. Nå lanserer han pappamagasinet «FAR OG BARN». Den perfekte gave til alle fedre!hms-kurs_2_.jpg På HMS-kurs lengst i sør
Et HMS-kurs trenger ikke være bare tørr teori. Det inneholder også et godt måltid mat, muligheten til å møte nye mennesker og utveksling av tanker rundt arbeidssituasjon og de daglige ut-fordringer.

sperreb_nd2_1.jpg MELD DEG PÅ LOVPÅLAGT HMS-KURS NÅ!
HMS-kurs er lønnsomt – både for bedriften og de ansatte.

Vianor_1.JPG Sommerkampanje fra Vianor
Til bedrifter og ansatte i Småbedriftsforbundet. Benytt sommerens medlemsfordel og spar penger. Vianor har nå kampanje på oljeskift, AC-Service og AC-Rens!!!

vianor_1.jpg Vårkampanje på dekk og felger
Til bedrifter og ansatte i Småbedriftsforbundet. Benytt vårens medlemsfordel og spar penger på dekkskifte. Vianor gir medlemmer meget gode rabatter på dekk og felger.

konkurs-366x149_1.jpg Nær 5000 konkurser i år
I fjor gikk 3542 norske bedrifter konkurs. I år kan vi nærme oss 5000, sier direktør Gabor Molnar i kredittopplysningsbyrået Experian.

skuffet_2.jpg Taperne i statsbudsjettet
Statsbudsjettet er gedigent. Og veksten er stor. Offentlig sektor vokser og det er selvsagt på bekostning av privat sektor. Men det visste man jo at ville skje med rødgrønt flertall.

bygninger_1.jpg Formueskatt skaper arbeidsledighet
Regjeringens politikk henger ikke sammen. De vil heller ”ta fra de rike” enn å skaffe arbeidsplasser til folket.

skjema_1.jpg 60 milliarder
Skjemaveldet koster næringslivet rundt 60 milliarder årlig.

2_MortenEriksen_1.jpg Amfa Finans med tilbud til medlemsbedriftene
Selg din faktura til oss og få pengene på dagen!

Hva med å få betaling for dine fakturaer umiddelbart?

I steden for å vente 30 dager på at kunden skal betale regningen, så kan du nå velge å få pengene på dagen. Det tilbyr Amfa Finans deg.Styringsrenta Mot null
Styringsrenta er satt ned til 1,5 %. Og den kan bli enda lavere.
Det er godt for boligbransjen, bygg og annlegg, de som har høye lån og de som brenner inne med næringseiendommer eller bolighus som skulle vært solgt. Det blir lettere å betjene lån.


j0403071_1.jpg Etter krisen
Financial Times skrev nylig om hvordan husholdningenes gjeld nå blir ”sosialisert”. Alle hus -lånene som er misligholdt (ikke minst i USA) forsvinner nemlig ikke. De er overlatt til bankene som gjennom de mange krisepakkene flytter gjelden over på staten.

j0382663_1.jpg En dollar i myndighetenes hender, krymper
Myndighetene kan ikke lage nye arbeidsplasser. Det er et falskneri. En dollar i myndighetenes hender krymper, mens den vokser i privat forvaltning, mener de konservative i USA. Småbedriftsforbundet konstaterer at debatten ”over there” ligner en del av debatten her hjemme.

empty2_1.jpg Finanskrisen åpner for nye permitteringsregler
Finanskrisen fører til at mange bedrifter må permittere noen av sine ansatte. Det er ingen spøk da bedriften tappes for kompetanse. For å lette på dette problemet samt likviditetsproblemet, har Arbeids- og inkluderingsdepartementet gått inn for å gjøre permitteringsreglene mer gunstige for bedriftene.

j0401489_1.jpg Bråstopp
Bråstopp er farlig. Alle vet det. Likevel har regjering og sentralbanksjef utsatt norsk næringsliv for akkurat det.

j0309396.jpg Bunnfradrag på kr.120.000,-
Landbruket har fått det. Fiskerne har fått det. Og nå har de som driver med reindrift også fått et bunnfradrag for sin næringsvirksomhet. Småbedriftsforbundet mener det må innføres et bunnfradrag for all næringsvirksomhet.

pengeutsnitt_170x69.jpg Kapital til gründerbedrifter?
Hvordan overbevise en investor om at din idé eller ditt produkt er verd å satse på?

bilde_har_du_husket_unders_kelsen_1.jpg Har du husket undersøkelsen?
SBF samarbeider med mastergradstudent Ambjørg Flaata om et forskningsprosjekt om motivasjon hos småbedriftsledere.
Mange har allerede besvart. Nå oppfordrer vi spesielt ledere av enkeltmannsforetak til å svare på en enkel spørreundersøkelse, og samtidig bli med i trekningen av Flax-lodd.

sbf_vegg_170x69.jpg Småbedrifstforbundet fornyer sin profil
Småbedriftsforbundet (SBF) har vært igjennom en spennende fornying det siste halve året.

bilde_graf2_1.jpg Vi har inngått ny fordelsavtale!
Småbedriftsforbundet har nå inngått avtale om reduserte priser for reklameartikler og profileringsmateriell til sine medlemmer.


<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSm�bedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier